Skip to content
Ammatillista koulutusta, taideaineita, pelilinjoja, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, Tampereen keskustan kupeessa.

Gellipainantakurssi

75,00 

Kurssin hinta 345 EUR. Ennakkomaksu 75 EUR, joka hyvitetään kokonaishinnasta. Kurssin loppuosa laskutetaan erikseen.

9 varastossa

Osallistujan tiedot

Ole hyvä ja täytä kurssille osallistujan tiedot.
Syötä henkilötunnus muodossa PPKKVV-NNNT. Ilmoittautumisen yhteydessä muodostuva opiskelijarekisteri on pohja kurssimaksujen laskutukselle. Kurssimaksut ovat suoraan ulosottokelpoisia, ja maksujen perintä on mahdollinen vain täydellisellä henkilötunnuksella.
Onko sinulla erityisruokavalio tai muuta huomioitavaa?
Tuotteet yhteensä
Lisäpalvelut yhteensä
Yhteensä

Tilausaikaa jäljellä

Tuotetunnus (SKU): 2397 Osastot: , ,

Kuvaus

11.07.2022-15.07.2022

Tämän kesän uutuutena on gellipainantakurssi. Tekniikkana gellipainanta on suhteellisen tuore ja se perustuu pehmeän geelimäisen alustan käyttöön, jolta väri siirtyy nopeasti ja helposti sekä tarvittaessa tarpeeksi tarkasti paperiin. Tule, koe, harjoittele ja ylläty!

Gellipainannassa, kuten sukulaistekniikassa monotypiassa, jokainen teos on ainutkertainen. Tekniikka sopii myös painokuvien siirtoon ja erilaisten sapluunoiden käyttöön.

Kurssilla opimme gellipainannan tekniikan ja teemme sitä hyväksi käyttäen erilaisia harjoituksia ja valmiita teoksia sekä esineitä kuten pieniä tauluja, sidottuja vihkoja (art journal), kierrätetystä kirjasta tehty säilytysrasia, kortteja jne. Gellipainantatekniikkaa soveltaen voi siirtää myös painokuvia, mikä avaa uusia ja monipuolisia kuvantekomahdollisuuksia omaan työskentelyyn.

Tulokset voivat olla itsenäisiä taideteoksia tai niitä voit käyttää kaikenlaisissa paperitöissä: kalenterit, skräppäys, kollaasit, mixed media, paketointi, kirjansidonta, jne. Vain mielikuvitus on rajana.

Kurssihintaan sisältyy materiaalimaksu ja kurssin päätteeksi kurssilaiset saavat gellilaatan omakseen itsenäistä jatkotyöskentelyä varten.

Opettajana artenomi (AMK) Nena Tirkkonen.

 

KOHDERYHMÄ
Uteliaat, myös käsityöhenkiset tekijät.

 

AIKA JA PAIKKA
11.-15.7.2022
Ahlman, Hallilantie 24, 33820 Tampere.

Päivittäinen opetusaika sijoituu yleensä klo 9-17 välille. Aloituspäivä alkaa lounaalla noin klo 12 ja päätöspäivä päättyy noin klo 15. Muutokset mahdollisia.

Ilmoittautuminen päättyy 19.6.2022

 

HINTA
Opetuspaketti: 345 €, sis. opetus, lounas ja päiväkahvi.

Täysihoito: 595/635 €, sis. opetus, majoitus 1hh ja ruokailut (aamiainen, lounas, päiväkahvi, päivällinen). Osassa asuntoloista kylpyhuone sijaitsee käytävällä yhteiskäytössä.

Ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan 75€:n varausmaksu. Laskutamme lopun kurssimaksun ennen kurssin alkua.

 

MUUTA
Kurssin toteutuminen varmistuu ilmoittautumisajan päätyttyä, jonka jälkeen osallistujille lähetetään sähköpostitse lisätietoa kurssista tai ilmoitus kurssin peruuntumisesta. Muistathan siis tarkistaa myös sähköpostisi roskapostikansion!

Kurssilaiset saavat ennen kurssin alkua listan mukaan otettavista materiaaleista/välineistä.

 

PERUUTUSEHDOT
Ilmoittautuminen on sitova. Peruutus on maksuton 14 päivää ennen kurssin alkua. Peruutuksista 5–14 päivää ennen kurssin alkua, laskutetaan 50 % kurssin hinnasta. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista laskutetaan koko kurssin hinta, samoin mikäli kurssi keskeytyy. Ylivoimaisen esteen sattuessa ennen kurssin alkamista (esim. oma sairastuminen, jolloin on toimitettava lääkärintodistus) kurssimaksua ei peritä. Verkkokaupassa suoritettua varausmaksua ei palauteta missään tilanteessa. Kurssille osallistuja voidaan vaihtaa ilman erillistä maksua. Ahlmanin koulun Säätiö pidättää oikeuden muutoksiin ja koulutuksen peruuttamiseen. Jos kurssi peruuntuu Ahlmanin koulun Säätiön taholta, verkkokaupan varausmaksu palautetaan 30 päivän sisällä.

 

OPETTAJAN ESITTELY
www.nenatirkkonen.fi
Katso myös esittelyvideo: https://youtu.be/hZUyExIqMAw

 

Arvonlisäveroton koulutuspalvelu AVL § 39-40.