Skip to content
Ammatillista koulutusta, taideaineita, pelilinjoja, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, Tampereen keskustan kupeessa.

Ekspressiivinen maalauskurssi

75,00 

Kurssin hinta 395 EUR. Ennakkomaksu 75 EUR, joka hyvitetään kokonaishinnasta. Kurssin loppuosa laskutetaan erikseen.

Varasto loppu

Tilausaikaa jäljellä

Tuotetunnus (SKU): 2396 Osastot: , ,

Kuvaus

04.07.2022-09.07.2022

Tarmo Paunun ekspressiivisellä maalauskurssilla omat tarinat, sisällöt ja merkitykset ovat opetuksen keskiössä. Ohjaus on henkilökohtaista ja keskustelevaa ja sen pyrkimyksenä on rohkaista opiskelijaa tekemään oman näköisiä ja persoonallisia maalauksia.

Ekspressiivisen maalauskurssin ytimessä on kurssilaisten oman ilmaisun ja tyylin kehittäminen. Ekspressiivisyys on sisältä ulospäin maalaamista, eli mielen prosessit, persoona, maailmankuva ja kokemukset ovat maalauksen luonnollisia aineksia. Meidän ei tarvitse hävetä tai padota aiheita ja muotoja, joita maalaaminen tuo esiin, koska ekspressiivisyyteen kuuluu pidäkkeettömyys ja hyväksyvä asenne omaa alitajuntaa kohtaan.

Sisällön ja sen kanavoinnin kysymyksissä opettaja on vertaistuki ja tarvittaessa keskustelukumppani. Opettajan pyrkimys on rohkaista opiskelijaa tekemään omannäköistänsä maalausta, ja jollei vielä tiedä, mikä olisi omannäköistä maalausta, opettaja rohkaisee kokeilemaan erilaisia lähestymistapoja.

Tällä kurssilla jokaisen opiskelijan sisällöt, merkitykset, tarinat ja painotukset ovat yhtä arvokkaita, koska jokaisen ihmisen tarina on itsessään yhtä arvokas.

Opiskelemme kaikessa rauhassa, välillä keskustellen, välillä syventyen maalaamiseen tai omaan pohdiskeluun kunnioittavassa, mutta ei niin tiukkapipoisessa ilmapiirissä.

Kurssilla voi käyttää öljy-, akryyli-, tai vesiväriä sekä mustetta. Opetusta saa kaikista näistä maalaustekniikoista, painotus on kuitenkin “loputtoman” päällemaalauksen mahdollistavissa öljy-, ja akryyliväreissä.

Kurssilla annetaan tehtäviä, mutta omia aiheita saa toki tehdä.

Mukaan vain ennakkoluuloton ja avoin asenne!

Opettajana taidemaalari Tarmo Paunu

 

KOHDERYHMÄ
Rohkeat, uteliaat maalarit.

 

AIKA JA PAIKKA
4.-9.7.2022
Ahlman, Hallilantie 24, 33820 Tampere.

Päivittäinen opetusaika yleensä klo 9-17 välillä (muutokset mahdollisia). Aloituspäivä alkaa lounaalla noin klo 12, ja päätöspäivä päättyy lounaaseen.

Ilmoittautuminen päättyy 12.6.2022

 

HINTA
Opetuspaketti: 395 €, sis. opetus, lounas ja päiväkahvi.

Täysihoito: 695/735 €, sis. opetus, majoitus 1hh ja ruokailut (aamiainen, lounas, päiväkahvi, päivällinen). Osassa asuntoloista kylpyhuone sijaitsee käytävällä yhteiskäytössä.

Ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan 75€:n varausmaksu. Laskutamme lopun kurssimaksun ennen kurssin alkua.

 

MUUTA
Kurssin toteutuminen varmistuu ilmoittautumisajan päätyttyä, jonka jälkeen osallistujille lähetetään sähköpostitse lisätietoa kurssista tai ilmoitus kurssin peruuntumisesta. Muistathan siis tarkistaa myös sähköpostisi roskapostikansion!

Kurssilaiset saavat ennen kurssin alkua listan mukaan otettavista materiaaleista/välineistä.

 

PERUUTUSEHDOT
Ilmoittautuminen on sitova. Peruutus on maksuton 14 päivää ennen kurssin alkua. Peruutuksista 5–14 päivää ennen kurssin alkua, laskutetaan 50 % kurssin hinnasta. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista laskutetaan koko kurssin hinta, samoin mikäli kurssi keskeytyy. Ylivoimaisen esteen sattuessa ennen kurssin alkamista (esim. oma sairastuminen, jolloin on toimitettava lääkärintodistus) kurssimaksua ei peritä. Verkkokaupassa suoritettua varausmaksua ei palauteta missään tilanteessa. Kurssille osallistuja voidaan vaihtaa ilman erillistä maksua. Ahlmanin koulun Säätiö pidättää oikeuden muutoksiin ja koulutuksen peruuttamiseen. Jos kurssi peruuntuu Ahlmanin koulun Säätiön taholta, verkkokaupan varausmaksu palautetaan 30 päivän sisällä.

 

OPETTAJAN ESITTELY
www.tarmopaunu.com

 

Arvonlisäveroton koulutuspalvelu AVL § 39-40.

 

Kurssin ollessa loppuunmyyty, voit ilmoittautua varasijalle täältä!