Skip to content
Ammatillista koulutusta, taideaineita, pelilinjoja, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, Tampereen keskustan kupeessa.

Dystopiaa vai utopiaa – opi luomaan maailmasi!

75,00 

Kurssin hinta 325 EUR. Ennakkomaksu 75 EUR, joka hyvitetään kokonaishinnasta. Kurssin loppuosa laskutetaan erikseen.

10 varastossa

Osallistujan tiedot

Ole hyvä ja täytä kurssille osallistujan tiedot.
Syötä henkilötunnus muodossa PPKKVV-NNNT. Ilmoittautumisen yhteydessä muodostuva opiskelijarekisteri on pohja kurssimaksujen laskutukselle. Kurssimaksut ovat suoraan ulosottokelpoisia, ja maksujen perintä on mahdollinen vain täydellisellä henkilötunnuksella.
Onko sinulla erityisruokavalio tai muuta huomioitavaa?
Tuotteet yhteensä
Lisäpalvelut yhteensä
Yhteensä

Tilaaminen aukeaa

Tuotetunnus (SKU): 2383 Osastot: , ,

Kuvaus

13.06.2022-17.06.2022

Kurssilla opimme, miten vieras maailma saadaan hengittämään ja lukija pidetään otteessa ensimmäiseltä sivulta viimeiselle. Perehdymme spekulatiivisen fiktion maailman rakentamiseen, elävien henkilöhahmojen luontiin ja juonen kuljetukseen. Opimme myös, miten tarinaan tuodaan sen tunnelmaan sopiva annos huumoria.

Opettajana kirjailija ja toimittaja Piia Leino.

 

KOHDERYHMÄ
Kaikki, jotka haluavat sijoittaa tarinansa vieraaseen todellisuuteen. Erityisesti spekulatiivisen fiktion, scifin ja fantasian kirjoittajat.

 

AIKA JA PAIKKA
13.-17.6.2022
AhlmanEdu, Hallilantie 24, 33820 Tampere.

Päivittäinen opetusaika (muutokset mahdollisia):
– aloituspäivä klo 12-17
– täydet kurssipäivät klo 9-16
– päätöspäivä klo 9-15

Ilmoittautuminen päättyy 22.5.2022.

 

HINTA
Opetuspaketti: 325 €, sis. opetus, lounas ja päiväkahvi.

Täysihoito: 585/595 €, sis. opetus, majoitus 1hh ja ruokailut (aamiainen, lounas, päiväkahvi, päivällinen). Osassa asuntoloista kylpyhuone sijaitsee käytävällä yhteiskäytössä.

Ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan 75€:n varausmaksu. Laskutamme lopun kurssimaksun ennen kurssin alkua.

 

ENNAKKOTEHTÄVÄ
Jos haluat opettajalta henkilökohtaista palautetta tekstistäsi, lähetä vapaamuotoinen kurssin aiheeseen liittyvä teksti viimeistään kaksi viikkoa ennen kurssin alkua osoitteeseen opintotoimisto@ahlman.fi. Tekstin pituus 1 – 5 liuskaa (fontti 12, riviväli 2). Ennakkotehtävä on vapaaehtoinen.

 

MUUTA
Kurssin toteutuminen varmistuu ilmoittautumisajan päätyttyä, jonka jälkeen osallistujille lähetetään sähköpostitse lisätietoa kurssista tai ilmoitus kurssin peruuntumisesta. Muistathan siis tarkistaa myös sähköpostisi roskapostikansion!

Mikäli kurssin lähiopetus ei ole mahdollista koronaepidemian vuoksi, kurssi toteutetaan verkkokurssina Teams-ympäristössä.

 

PERUUTUSEHDOT
Ilmoittautuminen on sitova. Peruutus on maksuton 14 päivää ennen kurssin alkua. Peruutuksista 5–14 päivää ennen kurssin alkua, laskutetaan 50 % kurssin hinnasta. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista laskutetaan koko kurssin hinta, samoin mikäli kurssi keskeytyy. Ylivoimaisen esteen sattuessa ennen kurssin alkamista (esim. oma sairastuminen, jolloin on toimitettava lääkärintodistus) kurssimaksua ei peritä. Verkkokaupassa suoritettua varausmaksua ei palauteta missään tilanteessa. Kurssille osallistuja voidaan vaihtaa ilman erillistä maksua. Ahlmanin koulun Säätiö pidättää oikeuden muutoksiin ja koulutuksen peruuttamiseen. Jos kurssi peruuntuu Ahlmanin koulun Säätiön taholta, verkkokaupan varausmaksu palautetaan 30 päivän sisällä.

Mikäli kurssin lähiopetus ei ole mahdollista, kurssi joko peruuntuu tai toteutetaan verkkokurssina Teams-ympäristössä, jolloin asiakkaalle tarjotaan mahdollisuutta osallistua verkkokurssille. Jos asiakas ei halua osallistua verkkokurssille, verkkokaupan varausmaksu palautetaan 30 päivän sisällä.

 

OPETTAJAN ESITTELY
Piia Leino on helsinkiläinen kirjailija ja toimittaja, joka on julkaissut neljä romaania: Lakipisteen (2021), Yliajan (2020), Taivaan (2018) ja Ruman kassan (2016). Hän voitti dystopiallaan Taivas mm. EU:n kirjallisuuspalkinnon. Leino tutkii kirjoissaan yhteiskunnallisia teemoja ja pyrkii yhdistämään isoja ajatuksia vetävään juoneen. Lakipiste, Yliaika ja Taivas sijoittuvat Suomeen vuoden 2050 tienoille, ja jokainen niistä on omanlaisensa, nykyajan ilmiöistä johdettu maailma. Koulutukseltaan Leino on yhteiskuntatieteiden maisteri.

Arvonlisäveroton koulutuspalvelu AVL § 39-40.