Skip to content
Ammatillista koulutusta, taideaineita, pelilinjoja, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, Tampereen keskustan kupeessa.

Demoäänittäminen ja studiotyö

75,00 

Kurssin hinta 275 EUR. Ennakkomaksu 75 EUR, joka hyvitetään kokonaishinnasta. Kurssin loppuosa laskutetaan erikseen.

7 varastossa

Osallistujan tiedot

Ole hyvä ja täytä kurssille osallistujan tiedot.
Syötä henkilötunnus muodossa PPKKVV-NNNT. Ilmoittautumisen yhteydessä muodostuva opiskelijarekisteri on pohja kurssimaksujen laskutukselle. Kurssimaksut ovat suoraan ulosottokelpoisia, ja maksujen perintä on mahdollinen vain täydellisellä henkilötunnuksella.
Onko sinulla erityisruokavalio tai muuta huomioitavaa?
Tuotteet yhteensä
Lisäpalvelut yhteensä
Yhteensä

Tilaaminen aukeaa

Tuotetunnus (SKU): 2402 Osastot: , ,

Kuvaus

13.06.2022-17.06.2022

Kurssilla tutustutaan koti-/projektistudiossa tarvittavaan kalustoon ja ohjelmistoihin sekä moniraitaäänittämisen ja miksaamisen perusteisiin. Kurssi antaa valmiudet toteuttaa itsenäisesti demoäänitys ja tutustuttaa studiotyöskentelyyn käytännönläheisesti.

Kurssin aikana tutustutaan erilaisten äänitys- ja miksausharjoitusten kautta erilaisiin mikrofoneihin, tavallisimpiin mikrofonitekniikoihin, audioeditoinnin perusteisiin sekä kriittiseen kuunteluun. Lisäksi tutustutaan miksaamisen työskentelytapoihin ja työkaluihin kuten taajuuskorjain (Eq), kompressori ja erilaiset kaikuefektit (delay, reverb).

Kurssille osallistuvilta toivotaan palavaa intoa oppia sekä paljon hyviä kysymyksiä aiheeseen liityen. Aiempaa kokemusta studiotyöstä ei tarvita, mutta kokemus soittamisesta ja/tai laulamisesta ja musiikin tekemisestä on eduksi.

Kurssille voi halutessaan ottaa mukaan oman laptop-tietokoneen, äänikortin yms. välineet.

Opettajana Sami Kainulainen

 

KOHDERYHMÄ
Äänittämisestä ja miksaamisesta kiinnostuneet musiikin harrastajat ja vaikkapa näitä taitoja työssään tarvitsevat opettajat.

 

AIKA JA PAIKKA
13.-17.6.2022
Ahlman, Hallilantie 24, 33820 Tampere.

Päivittäinen opetusaika (muutokset mahdollisia):
ma 10-16
ti – pe 9 -16

Ilmoittautuminen päättyy 22.5.2022

 

HINTA
Opetuspaketti: 275 €, sis. opetus, lounas ja päiväkahvi.

Täysihoito: 595/615 €, sis. opetus, majoitus 1hh ja ruokailut (aamiainen, lounas, päiväkahvi, päivällinen). Osassa asuntoloista kylpyhuone sijaitsee käytävällä yhteiskäytössä.

Ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan 75€:n varausmaksu. Laskutamme lopun kurssimaksun ennen kurssin alkua.

 

MUUTA
Kurssin toteutuminen varmistuu ilmoittautumisajan päätyttyä, jonka jälkeen osallistujille lähetetään sähköpostitse lisätietoa kurssista tai ilmoitus kurssin peruuntumisesta. Muistathan siis tarkistaa myös sähköpostisi roskapostikansion!

 

PERUUTUSEHDOT
Ilmoittautuminen on sitova. Peruutus on maksuton 14 päivää ennen kurssin alkua. Peruutuksista 5–14 päivää ennen kurssin alkua, laskutetaan 50 % kurssin hinnasta. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista laskutetaan koko kurssin hinta, samoin mikäli kurssi keskeytyy. Ylivoimaisen esteen sattuessa ennen kurssin alkamista (esim. oma sairastuminen, jolloin on toimitettava lääkärintodistus) kurssimaksua ei peritä. Verkkokaupassa suoritettua varausmaksua ei palauteta missään tilanteessa. Kurssille osallistuja voidaan vaihtaa ilman erillistä maksua. Ahlmanin koulun Säätiö pidättää oikeuden muutoksiin ja koulutuksen peruuttamiseen. Jos kurssi peruuntuu Ahlmanin koulun Säätiön taholta, verkkokaupan varausmaksu palautetaan 30 päivän sisällä.

 

OPETTAJAN ESITTELY
Sami Kainulainen (FM, musiikkipedagogi amk), pitkän linjan pedagogi ja musiikkialan moniottelija. Pedagoginen erikoistumisalani on musiikkiteknologia. Erilaisten opetustehtävien ohella olen toiminut free lancerina sekä studiossa että livenä niin sanotusti molemmilla puolilla tiskiä, sekä muusikkona että äänittäjänä/miksaajana ja tuottajana.

 

Arvonlisäveroton koulutuspalvelu AVL § 39-40.