Skip to content
Ammatillista koulutusta, taideaineita, pelilinjoja, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, Tampereen keskustan kupeessa.

CVT-laulutyöpaja – Mirka Räisänen

75,00 

Kurssin hinta 330 EUR. Ennakkomaksu 75 EUR, joka hyvitetään kokonaishinnasta. Kurssin loppuosa laskutetaan erikseen.

8 varastossa

Osallistujan tiedot

Ole hyvä ja täytä kurssille osallistujan tiedot.
Syötä henkilötunnus muodossa PPKKVV-NNNT. Ilmoittautumisen yhteydessä muodostuva opiskelijarekisteri on pohja kurssimaksujen laskutukselle. Kurssimaksut ovat suoraan ulosottokelpoisia, ja maksujen perintä on mahdollinen vain täydellisellä henkilötunnuksella.
Onko sinulla erityisruokavalio tai muuta huomioitavaa?
Tuotteet yhteensä
Lisäpalvelut yhteensä
Yhteensä
Tilausaikaa jäljellä
1 2 3
Päivää
0 5
Tuntia
1 8
Minuuttia
3 2
Sekuntia
Tuotetunnus (SKU): 2783 Osastot: , ,

Kuvaus

3.7.2023-5.7.2023

CVT-laulutyöpaja tarjoaa kompaktin johdannon Complete Vocal Technique -laulutekniikan perusteisiin. Kokonaisuus koostuu teoriaosuuksista sekä laulunopetustuokioista.

Jokainen kurssipäivä alkaa teoriaosuudella, jossa esitellään CVT:n perusperiaatteet ja
-käsitteet eli terveellinen äänenkäyttö ja laulajan tuki, neljä moodia, äänen värit sekä efektit. Lisäksi käydään läpi harjoittelemisen työkaluja yhdessä kokeillen ja käytännön harjoituksia tehden.

Teoriaosuuksien jälkeen laulajilla on mahdollisuus lyhyisiin yksilöopetustuokioihin, joita koko ryhmä seuraa oppimistarkoituksessa. Opetustuokioissa työskennellään laulajien valitsemien kappaleiden kanssa, jotka voivat edustaa mitä tahansa musiikkigenreä. Kurssilla ei ole säestäjää, vaan laulaminen tapahtuu kurssilaisten itsensä etsimien ja valitsemien taustanauhojen avulla (“backing tracksejä” löytyy esim. YouTubesta).

CVT:n tärkeä tausta-ajatus on se, että kaiken tekemisen keskiössä ovat laulajan omat soundilliset ja artistiset toiveet. Siksi laulajalta kysytään aina laulusessioiden aluksi, mihin suuntaan hän haluaa viedä tekemistään, ja sessio suunnataan sen mukaisesti. Omia toiveita ja tarpeita kannattaa ja tulee miettiä jo etukäteen, jotta lyhyistä laulutuokioista saa mahdollisimman paljon irti. Lauluteknisten asioiden ohella voidaan toki paneutua myös tulkintaan ja ilmaisuun.

Kouluttajana Mirka Räisänen.

 

KOHDERYHMÄ
Kurssi on suunnattu jonkin verran laulaneille laulajille, jotka pystyvät ottamaan kappaleita itsenäisesti haltuun, ovat kiinnostuneita äänenkäytön fysiologiasta ja haluavat syventää osaamistaan. Kurssi soveltuu erityisesti laulajille, jotka ovat valmiita tarkastelemaan laulamista analyyttisesti ja etsimään avoimesti oman äänensä ulottuvuuksia. Kurssi vaatii rohkeutta kokeilla – rennosti ja ilon kautta!

 

AIKA JA PAIKKA
3.-5.7.2023
klo 10.30-15.15

AhlmanEdu, Hallilantie 24, 33820 Tampere.

Ilmoittautuminen päättyy 11.6.2023

 

HINTA
Opetuspaketti: 330 €, sis. opetus, lounas ja päiväkahvi.

Täysihoito: 470/480 €, sis. opetus, majoitus 1hh ja ruokailut (aamiainen, lounas, päiväkahvi, päivällinen). Osassa asuntoloista kylpyhuone sijaitsee käytävällä yhteiskäytössä.

Ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan 75€:n varausmaksu. Laskutamme lopun kurssimaksun ennen kurssin alkua.

 

MUUTA
Kurssin toteutuminen varmistuu viimeistään ilmoittautumisajan päätyttyä, jonka jälkeen osallistujille lähetetään sähköpostitse lisätietoa kurssista tai ilmoitus kurssin peruuntumisesta. Muistathan siis tarkistaa myös sähköpostisi roskapostikansion!

 

PERUUTUSEHDOT
Ilmoittautuminen on sitova. Peruutus on maksuton 14 päivää ennen kurssin alkua. Peruutuksista 5–14 päivää ennen kurssin alkua, laskutetaan 50 % kurssin hinnasta. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista laskutetaan koko kurssin hinta, samoin mikäli kurssi keskeytyy. Ylivoimaisen esteen sattuessa ennen kurssin alkamista (esim. oma sairastuminen, jolloin on toimitettava lääkärintodistus) kurssimaksua ei peritä. Verkkokaupassa suoritettua varausmaksua ei palauteta missään tilanteessa. Kurssille osallistuja voidaan vaihtaa ilman erillistä maksua. Ahlmanin koulun Säätiö pidättää oikeuden muutoksiin ja koulutuksen peruuttamiseen. Jos kurssi peruuntuu Ahlmanin koulun Säätiön taholta, verkkokaupan varausmaksu palautetaan 30 päivän sisällä.

 

OPETTAJAN ESITTELY
Kurssin ohjaajana toimii valtuutettu CVT-opettaja Mirka Räisänen. Hän opettaa CVT-tekniikkaa yksityisesti ja eri oppilaitoksissa (mm. Suomen Teatteriopistolla) sekä toimii keikkailevana laulajana ja lauluntekijänä sekä kasvatustieteiden alan opettajana ja opettajankouluttajana.

Lisätietoa opettajasta löytyy osoitteesta www.mirkakaarina.fi.

 

Arvonlisäveroton koulutuspalvelu AVL § 39-40.