Skip to content
Ammatillista koulutusta, taideaineita, pelilinjoja, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, Tampereen keskustan kupeessa.

CVT-efektityöpaja – Mirka Räisänen

75,00 

Kurssin hinta 280 EUR. Ennakkomaksu 75 EUR, joka hyvitetään kokonaishinnasta. Kurssin loppuosa laskutetaan erikseen.

7 varastossa

Osallistujan tiedot

Ole hyvä ja täytä kurssille osallistujan tiedot.
Syötä henkilötunnus muodossa PPKKVV-NNNT. Ilmoittautumisen yhteydessä muodostuva opiskelijarekisteri on pohja kurssimaksujen laskutukselle. Kurssimaksut ovat suoraan ulosottokelpoisia, ja maksujen perintä on mahdollinen vain täydellisellä henkilötunnuksella.
Onko sinulla erityisruokavalio tai muuta huomioitavaa?
Tuotteet yhteensä
Lisäpalvelut yhteensä
Yhteensä
Tilausaikaa jäljellä
1 2 6
Päivää
0 4
Tuntia
5 1
Minuuttia
4 1
Sekuntia
Tuotetunnus (SKU): 2782 Osastot: , ,

Kuvaus

6.7.2023-7.7.2023

Tällä kurssilla hypätään äänenkäytön ”syvään päätyyn” eli efekteihin. CVT-perusteisella lyhytkurssilla esitellään 10 efektiä pääpiirteissään. Kurssi kattaa meluefektit (distortion, creak ja creaking, rattle, growl ja grunt) sekä screamit, breikit, vibraatot, ornamentaatiot ja ilman lisäämisen ääneen. Meluefektit käydään läpi ensimmäisenä kurssipäivänä, ja muut efektit toisena.

Kumpaisenakin päivänä kukin kurssilainen saa lyhyen henkilökohtaisen opetustuokion, jonka aikana hän voi treenata haluamiaan efektejä valitsemansa repertuaarin kanssa. Laulunopetus annetaan siten, että laulajat seuraavat toistensa opetustuokioita ja oppivat näin toinen toisiltaan. Kurssilla ei ole säestäjää, vaan laulaminen tapahtuu kurssilaisten itsensä etsimien taustanauhojen avulla.

Kouluttajana Mirka Räisänen.

 

KOHDERYHMÄ
Koska efektilaulamisessa on kyse vaativasta äänenkäytöstä, on kurssi suunnattu melko edistyneille ja äänensä kanssa jo jonkin verran työskennelleille TAI efektilaulamista aktiivisesti harrastaneille laulajille.

Erityisen hyvin kurssi soveltuu CVT:n perusteita jo tunteville tai CVT-laulutyöpajan käyneille, mutta tämä ei ole edellytys osallistumiselle. Kurssi vaatii rohkeutta kokeilla ja leikkiä omalla äänellä – rennosti ja ilon kautta!

 

AIKA JA PAIKKA
6.-7.7.2023
Klo 16.30-19.45

AhlmanEdu, Hallilantie 24, 33820 Tampere.

Ilmoittautuminen päättyy 14.6.2023

 

HINTA
Opetuspaketti: 280 €, sis. opetus.

Ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan 75€:n varausmaksu. Laskutamme lopun kurssimaksun ennen kurssin alkua.

 

MUUTA
Kurssin toteutuminen varmistuu viimeistään ilmoittautumisajan päätyttyä, jonka jälkeen osallistujille lähetetään sähköpostitse lisätietoa kurssista tai ilmoitus kurssin peruuntumisesta. Muistathan siis tarkistaa myös sähköpostisi roskapostikansion!

 

PERUUTUSEHDOT
Ilmoittautuminen on sitova. Peruutus on maksuton 14 päivää ennen kurssin alkua. Peruutuksista 5–14 päivää ennen kurssin alkua, laskutetaan 50 % kurssin hinnasta. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista laskutetaan koko kurssin hinta, samoin mikäli kurssi keskeytyy. Ylivoimaisen esteen sattuessa ennen kurssin alkamista (esim. oma sairastuminen, jolloin on toimitettava lääkärintodistus) kurssimaksua ei peritä. Verkkokaupassa suoritettua varausmaksua ei palauteta missään tilanteessa. Kurssille osallistuja voidaan vaihtaa ilman erillistä maksua. Ahlmanin koulun Säätiö pidättää oikeuden muutoksiin ja koulutuksen peruuttamiseen. Jos kurssi peruuntuu Ahlmanin koulun Säätiön taholta, verkkokaupan varausmaksu palautetaan 30 päivän sisällä.

 

OPETTAJAN ESITTELY
Kurssin ohjaajana toimii valtuutettu CVT-opettaja Mirka Räisänen. Hän opettaa CVT-tekniikkaa yksityisesti ja eri oppilaitoksissa (mm. Suomen Teatteriopistolla) sekä toimii keikkailevana laulajana ja lauluntekijänä sekä kasvatustieteiden alan opettajana ja opettajankouluttajana.

Lisätietoa opettajasta löytyy osoitteesta www.mirkakaarina.fi.

 

Arvonlisäveroton koulutuspalvelu AVL § 39-40.