Skip to content
Ammatillista koulutusta, taideaineita, pelilinjoja, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, Tampereen keskustan kupeessa.

Bluegrass

75,00 

Kurssin hinta 225 EUR. Ennakkomaksu 75 EUR, joka hyvitetään kokonaishinnasta. Kurssin loppuosa laskutetaan erikseen.

13 varastossa

Osallistujan tiedot

Ole hyvä ja täytä kurssille osallistujan tiedot.
Syötä henkilötunnus muodossa PPKKVV-NNNT. Ilmoittautumisen yhteydessä muodostuva opiskelijarekisteri on pohja kurssimaksujen laskutukselle. Kurssimaksut ovat suoraan ulosottokelpoisia, ja maksujen perintä on mahdollinen vain täydellisellä henkilötunnuksella.
Onko sinulla erityisruokavalio tai muuta huomioitavaa?
Tuotteet yhteensä
Lisäpalvelut yhteensä
Yhteensä

Tilausaikaa jäljellä

Tuotetunnus (SKU): 2400 Osastot: , ,

Kuvaus

04.07.2022-07.07.2022

Kurssi on suunnattu kaikille bluegrass-musiikista kiinnostuneille laulajille ja/tai soittajille, joiden instrumentteina on joku/jotkut näistä: 5-kielinen banjo, akustinen teräskielinen kitara, mandoliini, kontra- tai sähköbasso, viulu, resonaattorikitara, jota myös tuotemerkki dobrona joskus kutsutaan ja nimenomaan vaakasoittimena metallipalikalla soitettuna (ei slideputkella).

Kurssilla annetaan perusteet bluegrass-soittoon ja lauluun yhdessä sekä pienryhmissä. Kurssin aikana opetellaan ja treenataan 5-8 kappaleen ohjelmisto.

Mitä aiempaa osaamista tarvitaan kurssille osallistumiseksi? Oman instrumentin perusteiden hallinta. Joitakin kurssimateriaaleja saatetaan jakaa ennakkoon tutustuttavaksi.

Mitä varustusta kurssille mukaan? Oma soitin. Kitaristeilla, banjisteilla ja resonaattorikitaran soittajilla tulisi olla oma capo mukana. Banjisteilla ja resonaattorikitaran soittajilla tulisi olla sormipicksit ja kitaristeilla ja mandolinisteilla plektra.

Halutessaan voi pitää mukana jotakin kompaktia tallenninta (älypuhelin), sanelukone tms. jolla voi tunnilla äänittää itselleen “soivan muistilapun” opeteltavista kappaleista.

Kouluttajalle voi esittää kysymyksiä liittyen ohjelmistoon ja kurssin sisältöön sähköpostitse info@syren.fi

Opettajana Jussi Syren

 

KOHDERYHMÄ
Bluegrass-, country- ja folkmusiikista kiinnostuneet musiikin harrastajat. Oma instrumentti, instrumentin perustekniikan hallinta ja palava into vaaditaan kurssille osallistumiseksi

 

AIKA JA PAIKKA
4.-7.7.2022
Ahlman, Hallilantie 24, 33820 Tampere.

Päivittäinen opetusaika (muutokset mahdollisia):
– Aloituspäivä klo 12.30-16.30
– ti-to: klo 9-16.30
– Päätöspäivä päättyy päivälliseen noin klo 17

Ilmoittautuminen päättyy 12.6.2022

 

HINTA
Opetuspaketti: 225 €, sis. opetus, lounas ja päiväkahvi.

Täysihoito: 425/445 €, sis. opetus, majoitus 1hh ja ruokailut (aamiainen, lounas, päiväkahvi, päivällinen). Osassa asuntoloista kylpyhuone sijaitsee käytävällä yhteiskäytössä.

Ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan 75€:n varausmaksu. Laskutamme lopun kurssimaksun ennen kurssin alkua.

 

MUUTA
Ilmoittautumisen yhteydessä anna Lisätietoja-kenttään tieto instrumentista ja osaamistasosta: aloittelija, edistynyt, puoliammattilainen, soittokokemus vuosina.

Kurssin toteutuminen varmistuu ilmoittautumisajan päätyttyä, jonka jälkeen osallistujille lähetetään sähköpostitse lisätietoa kurssista tai ilmoitus kurssin peruuntumisesta. Muistathan siis tarkistaa myös sähköpostisi roskapostikansion!

 

PERUUTUSEHDOT
Ilmoittautuminen on sitova. Peruutus on maksuton 14 päivää ennen kurssin alkua. Peruutuksista 5–14 päivää ennen kurssin alkua, laskutetaan 50 % kurssin hinnasta. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista laskutetaan koko kurssin hinta, samoin mikäli kurssi keskeytyy. Ylivoimaisen esteen sattuessa ennen kurssin alkamista (esim. oma sairastuminen, jolloin on toimitettava lääkärintodistus) kurssimaksua ei peritä. Verkkokaupassa suoritettua varausmaksua ei palauteta missään tilanteessa. Kurssille osallistuja voidaan vaihtaa ilman erillistä maksua. Ahlmanin koulun Säätiö pidättää oikeuden muutoksiin ja koulutuksen peruuttamiseen. Jos kurssi peruuntuu Ahlmanin koulun Säätiön taholta, verkkokaupan varausmaksu palautetaan 30 päivän sisällä.

 

OPETTAJAN ESITTELY
Jussi Syren: laulu ja mandoliini (kurssilla kaikki soittimet banjoa lukuunottamatta). Jussi Syren and the Groundbreakers-yhtyeen johtaja, jonka bluegrass-ura alkoi jo 1980-luvulla. Esiintynyt yhdeksässä USA:n osavaltiossa ja kuudessa Euroopan maassa. Julkaissut Groundbreakers-yhtyeen riveissä 12 albumia. www.syren.fi

 

Arvonlisäveroton koulutuspalvelu AVL § 39-40.