Skip to content
Ammatillista koulutusta, taideaineita, pelilinjoja, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, Tampereen keskustan kupeessa.

Barokin maalaustekniikat: Rembrandt ja Caravaggio – Antero Kahila

75,00 

Kurssin hinta 410 EUR. Ennakkomaksu 75 EUR, joka hyvitetään kokonaishinnasta. Kurssin loppuosa laskutetaan erikseen.

6 varastossa

Osallistujan tiedot

Ole hyvä ja täytä kurssille osallistujan tiedot.
Syötä henkilötunnus muodossa PPKKVV-NNNT. Ilmoittautumisen yhteydessä muodostuva opiskelijarekisteri on pohja kurssimaksujen laskutukselle. Kurssimaksut ovat suoraan ulosottokelpoisia, ja maksujen perintä on mahdollinen vain täydellisellä henkilötunnuksella.
Onko sinulla erityisruokavalio tai muuta huomioitavaa?
Tuotteet yhteensä
Lisäpalvelut yhteensä
Yhteensä
Tilausaikaa jäljellä
0 0 7
Päivää
1 2
Tuntia
2 8
Minuuttia
4 5
Sekuntia
Tuotetunnus (SKU): 2776 Osastot: , ,

Kuvaus

3.7.2023-8.7.2023

Fragmentteja vanhoista maalausmenetelmistä taiteilija Antero Kahilan johdattelemana.
Kurssilla perehdytään kahden jäljennysharjoituksen avulla muutamaan Rembrandtin ja Caravaggion käyttämään työskentelymetodiin.

Kurssi on tarkoitettu vanhoista maalausmenetelmistä kiinnostuneille, maalauksen-harrastajille, taidehistorioitsijoille sekä museoväelle.
Periodi sisältää luentoja, maalaus- ja pohjustusdemonstraatioita sekä ohjattua maalaustyöskentelyä.

Kouluttajana kuvataitelija Antero Kahila.

 

KOHDERYHMÄ
Kurssi on tarkoitettu vanhoista maalausmenetelmistä kiinnostuneille, maalauksen-harrastajille, taidehistorioitsijoille sekä museoväelle. Kurssi edellyttää öljyvärien alkeiden hallintaa.

 

AIKA JA PAIKKA
3.-8.7.2023
AhlmanEdu, Hallilantie 24, 33820 Tampere.

Päivittäinen opetusaika (muutokset mahdollisia):
– aloituspäivä klo 13-17 (lounas klo 12.00)
– täydet kurssipäivät klo 9-15/17 opettajan johdolla
– päätöspäivä klo 9-12 (päättyy lounaaseen)

Ilmoittautuminen päättyy 11.6.2023

 

HINTA
Opetuspaketti: 410 €, sis. opetus, lounas ja päiväkahvi.

Täysihoito: 730/755 €, sis. opetus, majoitus 1hh ja ruokailut (aamiainen, lounas, päiväkahvi, päivällinen). Osassa asuntoloista kylpyhuone sijaitsee käytävällä yhteiskäytössä.

Ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan 75€:n varausmaksu. Laskutamme lopun kurssimaksun ennen kurssin alkua.

Lopun kurssimaksun voit maksaa paikan päällä myös Smartum Liikunta- ja kulttuuriseteleillä, Smartum-luottokortilla, SmartPayllä, tai ePassilla (Sportti & Kulttuuri).

 

MUUTA
Kurssin toteutuminen varmistuu viimeistään ilmoittautumisajan päätyttyä, jonka jälkeen osallistujille lähetetään sähköpostitse lisätietoa kurssista tai ilmoitus kurssin peruuntumisesta. Muistathan siis tarkistaa myös sähköpostisi roskapostikansion!

 

PERUUTUSEHDOT
Ilmoittautuminen on sitova. Peruutus on maksuton 14 päivää ennen kurssin alkua. Peruutuksista 5–14 päivää ennen kurssin alkua, laskutetaan 50 % kurssin hinnasta. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista laskutetaan koko kurssin hinta, samoin mikäli kurssi keskeytyy. Ylivoimaisen esteen sattuessa ennen kurssin alkamista (esim. oma sairastuminen, jolloin on toimitettava lääkärintodistus) kurssimaksua ei peritä. Verkkokaupassa suoritettua varausmaksua ei palauteta missään tilanteessa. Kurssille osallistuja voidaan vaihtaa ilman erillistä maksua. Ahlmanin koulun Säätiö pidättää oikeuden muutoksiin ja koulutuksen peruuttamiseen. Jos kurssi peruuntuu Ahlmanin koulun Säätiön taholta, verkkokaupan varausmaksu palautetaan 30 päivän sisällä.

 

OPETTAJAN ESITTELY
anterokahila.com

Arvonlisäveroton koulutuspalvelu AVL § 39-40.