Skip to content
Ammatillista koulutusta, taideaineita, pelilinjoja, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, Tampereen keskustan kupeessa.

Taiteen tekijästä ohjaajaksi

0,00 

18.11.2023-19.11.2023

Sinulla saattaa olla taitoa tai erityisosaamista, jota haluaisit jakaa muillekin, mutta ohjaaminen tai ryhmän edessä toimiminen opettajan roolissa hieman pelottaa. Haluaisit kenties tienestiä myös kurssitoiminnalla, mutta et oikein tiedä, mistä lähteä ja miten rakentaa pedagogisesti toimiva ammattimainen kokonaisuus.

Tämä viikonloppu on sinulle! Kyseessä on pedagogisiin ja ryhmänohjauksellisiin taitoihin keskittyvä kahden päivän kokonaisuus, joka antaa rohkeutta ja näkökulmia erilaisten ryhmien ja kurssien vetämiseen. Erityisesti kurssi on tarkoitettu niille, joilla vielä ei ole hirvittävästi kokemusta ryhmän kanssa toimimisesta, sillä kurssilla keskitytään pedagogisiin perusasioihin, kuten kohtaamiseen, ryhmäytymiseen ja luottamuksellisen sekä turvallisen ilmapiirin rakentamiseen.

Opettajana toimii äidinkielen ja kirjallisuuden sekä kirjoittamisen opettaja Helena Murtonen-Leppä.

Kurssin hinta 0 EUR.

5 varastossa

Osallistujan tiedot

Ole hyvä ja täytä kurssille osallistujan tiedot.
Syötä henkilötunnus muodossa PPKKVV-NNNT. Ilmoittautumisen yhteydessä muodostuva opiskelijarekisteri on pohja kurssimaksujen laskutukselle. Kurssimaksut ovat suoraan ulosottokelpoisia, ja maksujen perintä on mahdollinen vain täydellisellä henkilötunnuksella.
Onko sinulla erityisruokavalio tai muuta huomioitavaa?
Tuotteet yhteensä
Lisäpalvelut yhteensä
Yhteensä
Tilausaikaa jäljellä
0 3 8
Päivää
1 5
Tuntia
5 3
Minuuttia
4 8
Sekuntia
Tuotetunnus (SKU): 2874 Osastot: ,

Kuvaus

KOHDERYHMÄ
Kulttuuri- ja tapahtuma-alojen toimijat, joilla vielä ei ole hirvittävästi kokemusta ryhmän kanssa toimimisesta tai ohjaamisesta. Kurssilla keskitytään pedagogisiin perusasioihin, kuten kohtaamiseen, ryhmäytymiseen ja luottamuksellisen sekä turvallisen ilmapiirin rakentamiseen.

AIKA JA PAIKKA
18.-19.11.2023
AhlmanEdu, Hallilantie 24, 33820 Tampere
Opetustila: Rakennus Seppälä, D-talo

Päivittäinen opetusaika (muutokset mahdollisia):
Klo 10.00 – 15.15

Ilmoittautuminen päättyy 4.11.2023

HINTA
Kurssi on osallistujalle maksuton. Kurssi on osa Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskuksen rahoittamaa Elämystaitajat-hanketta, jonka aikana järjestetään maksuttomia koulutuksia pandemiasta kärsineiden elämysalojen, kuten kulttuuri-ja tapahtuma-alan, toimijoille. Osallistujat otetaan kursseille ilmoittautumisjärjestyksessä, voit myös ilmoittautua varasijalle. Tutustu Jotpa- hankkeeseen lisää.

PERUUTUSEHDOT
Ilmoittautuminen on sitova. Peruutus on maksuton 24 tuntia ennen kurssin alkua. Peruutuksista 24 tuntia ennen kurssin alkua tai ilmoittamaton poissaolo (no-show) laskutetaan toimistomaksu 75€. Ylivoimaisen esteen sattuessa ennen kurssin alkamista (esim. oma sairastuminen, jolloin on toimitettava lääkärintodistus), ei peritä maksua. Ahlmanin koulun Säätiö pidättää oikeuden muutoksiin ja koulutuksen peruuttamiseen. Ilmoittautumisen voi peruuttaa AhlmanEdu Opiskelijapalveluihin p. 010 338 2244 (arkisin klo 9-15).

MUUTA
Kurssin toteutuminen varmistuu viimeistään ilmoittautumisajan päätyttyä, jonka jälkeen osallistujille lähetetään sähköpostitse lisätietoa kurssista tai ilmoitus kurssin peruuntumisesta. Muistathan siis tarkistaa myös sähköpostisi roskapostikansion!

Arvonlisäveroton koulutuspalvelu AVL § 39-40.

Tutustu muihin AhlmanEdun tarjoamiin lyhytkursseihin