Skip to content
Ammatillista koulutusta, taideaineita, pelilinjoja, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, Tampereen keskustan kupeessa.

Liveäänentoiston perusteet

0,00 

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 2778 Osastot: ,

Kuvaus

6.5.2023-14.5.2023

Kurssi koostuu lyhyistä luentopätkistä sekä käytännön tekemisestä, painottuen yhdessä tekemiseen ja oivaltamiseen. Kurssilla pyritään ottamaan huomioon monenlaiset lähtötasot alkaen äänen ja äänentoiston perusasioista kuitenkin syventyen aiheessa melko ripeästikin.

Kahden viikonlopun intensiivikurssilla tutustutaan erilaisiin laitteistoihin, äänen prosessointimahdollisuuksiin sekä äänitekniikan alan peruslainalaisuuksiin sekä hyviksi havaittuihin käytäntöihin. PA-äänentoiston lisäksi perehdytään myös monitorimiksaamiseen. Tutustutaan lähemmin käsitteisiin analoginen ja digitaalinen. Millaisia mahdollisuuksia digitaalinen äänenkäsittely ja -siirto on tuonut alalle?

Kouluttajana musiikkiteknologian pedagogi Tatu Säteri.

 

KOHDERYHMÄ
Kurssi on suunnattu muusikoille, musiikinharrastajille ja kaikille äänentoistosta kiinnostuneille.

 

AIKA JA PAIKKA
6.-7.5.2023 ja 13.-14.5.2023

Päivittäinen opetusaika (muutokset mahdollisia):
klo 10.00-15.15

 

AhlmanEdu, Hallilantie 24, 33820 Tampere.

Ilmoittautuminen päättyy 20.4.2023.

 

HINTA
Koulutus on maksuton.

 

MUUTA
Kurssin toteutuminen varmistuu viimeistään ilmoittautumisajan päätyttyä, jonka jälkeen osallistujille lähetetään sähköpostitse lisätietoa kurssista tai ilmoitus kurssin peruuntumisesta. Muistathan siis tarkistaa myös sähköpostisi roskapostikansion!

Halutessasi voit ottaa kurssille omat eväät mukaan.

Koulutus on Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskuksen rahoittama. Palvelukeskus edistää työikäisten osaamisen kehittämistä ja osaavan työvoiman saatavuutta. Palvelukeskuksen toimintaa ohjaavat opetus- ja kulttuuriministeriö sekä työ- ja elinkeinoministeriö. Hankkeen aikana pilotoidaan kurssikokonaisuuksia, jotka mahdollistavat pandemiasta kärsineiden elämysalojen, kuten kulttuuri- ja tapahtuma-alan, toimijoille lisäosaamisen hankkimista sekä osaamisen markkinoimista. Kursseja tarjotaan alakohtaisten aiheiden lisäksi mm. tapahtumatekniikan, markkinoinnin sekä ryhmätilanteen hallinnan aihepiiristä. Hankkeen mahdollistama kurssi on osallistujalle maksuton, osallistujat otetaan kursseille ilmoittautumisjärjestyksessä, ilmoittautuminen on sitova.

 

PERUUTUSEHDOT
Ilmoittautuminen on sitova. Ahlmanin koulun Säätiö pidättää oikeuden muutoksiin ja koulutuksen peruuttamiseen.

 

OPETTAJAN ESITTELY
Tatu Säteri on musiikkiteknologian pedagogi, freelancer-muusikko ja -ääniteknikko, jolla on muusikkona toimimisen lisäksi vankka kokemus niin isojen festivaalien äänentoistosta (mm. Akun Tehdas) kuin myös bändien ääniteknikkona työskentelemisestä.

 

Arvonlisäveroton koulutuspalvelu AVL § 39-40.

 

Koulutus on Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskuksen rahoittama. Palvelukeskus edistää työikäisten osaamisen kehittämistä ja osaavan työvoiman saatavuutta. Palvelukeskuksen toimintaa ohjaavat opetus- ja kulttuuriministeriö sekä työ- ja elinkeinoministeriö.