Skip to content
Ammatillista koulutusta, taideaineita, pelilinjoja, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, Tampereen keskustan kupeessa.

Keikkamyynnin ABC

0,00 

Tuotetunnus (SKU): 2763 Osastot: ,

Kuvaus

18.3.2023-19.3.2023

Kurssilla käydään läpi oman tuotteen mahdollisuuksista markkinoilla. Opetellaan tehokkaita myynti- ja markkinointitekniikoita sekä asiakaslähtöisiä vuorovaikutustaitoja. Tehdään urasuunnittelua ja opetellaan tavoitteiden asettamista ja keinoja niiden toteuttamiseksi. Tutustutaan esiintymistilaisuuksiin liittyviin talous ja- sopimusasioihin.

Tavoitteena on antaa valmiudet tehokkaaseen esiintymistilaisuuksien hankkimiseen.

Kouluttajana muusikko Jussi Syren.

 

KOHDERYHMÄ
Kurssi on suunnattu esiintymistilaisuuksia kaipaaville esiintyville taiteilijoille, jotka tarvitsevat työkaluja itsensä markkinoimiseen, sekä tietoutta keikkamyyntiin liittyvistä asioista. Sopii sekä ammattilaisille että harrastelijoille.

 

AIKA JA PAIKKA
18.-19.3.2023, klo 11-17 (muutokset mahdollisia).

AhlmanEdu, Hallilantie 24, 33820 Tampere.

Ilmoittautuminen päättyy 2.3.2023.

 

HINTA
Koulutus on maksuton.

 

MUUTA
Kurssin toteutuminen varmistuu viimeistään ilmoittautumisajan päätyttyä, jonka jälkeen osallistujille lähetetään sähköpostitse lisätietoa kurssista tai ilmoitus kurssin peruuntumisesta. Muistathan siis tarkistaa myös sähköpostisi roskapostikansion!

Halutessasi voit ottaa kurssille omat eväät mukaan.

Koulutus on Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskuksen rahoittama. Palvelukeskus edistää työikäisten osaamisen kehittämistä ja osaavan työvoiman saatavuutta. Palvelukeskuksen toimintaa ohjaavat opetus- ja kulttuuriministeriö sekä työ- ja elinkeinoministeriö. Hankkeen aikana pilotoidaan kurssikokonaisuuksia, jotka mahdollistavat pandemiasta kärsineiden elämysalojen, kuten kulttuuri- ja tapahtuma-alan, toimijoille lisäosaamisen hankkimista sekä osaamisen markkinoimista. Kursseja tarjotaan alakohtaisten aiheiden lisäksi mm. tapahtumatekniikan, markkinoinnin sekä ryhmätilanteen hallinnan aihepiiristä. Hankkeen mahdollistama kurssi on osallistujalle maksuton, osallistujat otetaan kursseille ilmoittautumisjärjestyksessä, ilmoittautuminen on sitova.

 

PERUUTUSEHDOT
Ilmoittautuminen on sitova. Ahlmanin koulun Säätiö pidättää oikeuden muutoksiin ja koulutuksen peruuttamiseen.

 

OPETTAJAN ESITTELY
Jussi Syren on valmentanut satoja muusikoita ja luennoinut kymmenissä alan oppilaitoksissa oman uran edistämisestä, sekä luovien alojen tekijöiden itsensä työllistymisestä. Valmentajalla on vahva omakohtainen kokemus opettamistaan asioista.

 

Arvonlisäveroton koulutuspalvelu AVL § 39-40.

 

Koulutus on Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskuksen rahoittama. Palvelukeskus edistää työikäisten osaamisen kehittämistä ja osaavan työvoiman saatavuutta. Palvelukeskuksen toimintaa ohjaavat opetus- ja kulttuuriministeriö sekä työ- ja elinkeinoministeriö.