Skip to content
Ammatillista koulutusta, taideaineita, pelilinjoja, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, Tampereen keskustan kupeessa.

Pohdi lukuvuosi omaa jatko-opintopolkuasi kirjoittaen, musiikkia opiskellen, esportin parissa tai kouluttaudu ammattiin!

 

AhlmanEdussa on tarjolla nuorille, peruskoulun päättäville oppivelvollisille lukuvuoden mittainen kansanopistovuosi. Kansanopistovuoden aikana voit opiskella musiikkia, esportia tai kirjoittamista sekä yhteisiä opintoja, kuten opiskelu- ja urasuunnitelutaitoja, matemaattisia perustaitoja ja vuorovaikutus- ja viestintätaitoja. Kansanopistovuosi sopii jos haluat löytää omat vahvuutesi oppia asioita, tutustua paremmin mahdollisuuksiisi ja löytää polkusi tulevaisuuteen tai parantaa perustaitojasi ja opiskeluvalmiuksiasti menestyäksesi toisen asteen opinnoissa. Kansanopistovuoden aikana voit myös korottaa peruskoulun arvosanojasi. 

 

Peruskoulun päättävät oppivelvolliset voivat kouluttautua meillä myös ammattiin. Ravintola- ja cateringalalla voi kouluttautua kokiksi, jolla on monipuoliset tiedot ja taidot sekä erittäin hyvät työllistymismahdollisuudet. Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinnossa opitaan perusteet pelialan eri rooleista sekä omien pelituotteiden julkaisemisesta.

 

Haku opintoihin tapahtuu kevään yhteishaussa 21.2.-21.3.2023. Opiskelijavalintaan vaikuttaa valintaperusteet. Valintaperusteet näkyvät tarkemmin koulutussivuilla.

Kysyttävää oppivelvollisten koulutusmahdollisuuksista? Kysy meiltä!

Opiskelija- ja hakijapalvelut

Tavoitettavissa arkisin klo 9-15.

 

Uutiskirje