Skip to content
Ammatillista koulutusta, taideaineita, pelilinjoja, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, Tampereen keskustan kupeessa.

Pyynikin Aikamatkat featuring Ahlman Arts

Huhtikuun lopulla AhlmanEdun taidealat tempaisivat ja jalkautuivat taiteilija Mika Pettissalon hoodeille Pyynikin Aikamatkoille viettämään projektiviikkoa, joka huipentui poikkitaiteelliseen tapahtumaan perjantaina 29.4. Taidealat opettajineen loivat yhdessä Mika Pettissalon kanssa kokonaisuuden, jossa oli kuultavaa, nähtävää ja koettavaa jokaiselle!  

Pitkin viikkoa Aikamatkoilla oli havaittavissa iloista pöhinää, kun kuvataidelinjalaiset loivat taidetta vanhan kulkutautisairaalan rakennuksiin ja pihapiiriin. Kirjoittajalinjalaisia oli paikalla runoilemassa ohikulkijoille, nähtiinpä paikalla myös parvekerunoutta ja tanssiesityksiä. Musiikkilinjalaiset pörhälsivät paikalle soittimineen perjantaina ja tarjoilivat hienon kattauksen elävää musiikkia, sekä loivat tunnelmointia kirjoittajien lukemiin teksteihin. Musiikillinen improvisointi ja heittäytyminen kiiri yli linjarajojen ja saatiinpa Aikamatkoilla nähdä ja kuulla myös lastenkonsertti, jonka tiimellyksessä aikuisetkin intoutuivat hulluttelemaan. 

Taidealat jättivät teoksineen pysyvän kädenjäljen Aikamatkoille, ja tunnelma päivän aikana oli loistava! Ehdottomasti parasta projektissa oli yhdessä tekeminen, sekä kiireetön ja paineeton yhteistyö taidealojen välillä. Taidealat kiittävät Mika Pettissaloa, toivottavasti Aikamatkat säilyvät kaupunkikuvassa ja mahdollistavat yhteistyön tulevaisuudessakin! 

Lue kirjoittajalinjan Pinja Berkanin teksti Mika Pettissalosta täältä!

Kuvat: Sampsa Virkajärvi ja Vera Loimuvirta 

 

Lue lisää taidelinjoista täältä ja hae mukaan!