Skip to content
Ammatillista koulutusta, taideaineita, pelilinjoja, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, Tampereen keskustan kupeessa.

Hae meille töihin: projektiasiantuntija

Ahlmanin koulun Säätiö sr on yksityinen koulutus- ja palvelukokonaisuus, joka tarjoaa ammatillista ja kulttuurialojen koulutusta sekä tarjoaa lähiruokaa ja kokous- ja majoituspalveluja. Kehittämistehtävämme koskettavat laajasti koulutusta ja elinkeinoelämää. Toimipisteemme on Tampereella ja tarjoamme haasteellisen ja monipuolisen tehtäväkentän viihtyisässä työympäristössä osana huipputiimiä. 

 

Haemme AhlmanEdun hanketiimiin määräaikaista PROJEKTIASIANTUNTIJAA 

Mittava hanketoimintamme tukee AhlmanEdun strategian toteuttamista hankkeiden kohdentuessa laaja-alaisesti elinkeinojen, koulutuksen ja oppimisympäristöjen kehittämiseen. Tällä hetkellä painotus on ruoka- ja puutarhasektoreilla. Työllistämme projektiasiantuntijan 80-100 % 2023-2024 Ravinteiden kierrätyksen kokeiluohjelmasta rahoitettuun Bioaktiivinen maaperänhoito ja ravinneomavaraisuus -hankkeeseen. Muihin hankkeisiin saamme rahoitusta mm. Maaseudun kehittämisrahastosta, rakennerahastoista sekä Erasmus+ ja Horizon2030 -rahastoista. Tehtävässä on mahdollisuus työllistyä sovitusti myös muihin soveltuviin käynnissä oleviin hankkeisiin.

Projektiasiantuntijana tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän osana monipuolista AhlmanEdua ja innovatiivista hanketiimiä. Osana hanketiimiä osallistut määrätyn hankkeen hankesuunnitelman mukaiseen toteutukseen ja raportointiin. Työnkuvasi koostuu mm. hankkeen selvityksistä, lupaprosessien selvittämisestä, dokumentaatiosta, viestinnällisistä tehtävistä, raportoinnista, tilaisuus- ja tapahtumajärjestelyistä, bioaktiiviseen kompostiin liittyvästä liiketoimintamallin luomisesta sekä hankkeessa toteutettavan opaskirjan toteuttamisesta.

Edellytämme sinulta ajantasaista tietämystä bioaktiivisesta kompostoinnista, siihen liittyvistä viranomaismääräyksistä ja maaperän uudistavasta hoidosta. Katsomme eduksi kokemuksen hanketoiminnasta. Sinulla on hyvät viestintä- ja vuorovaikutustaidot ja sinulla on motivaatiota oppia lisää uudistavasta maataloudesta ja sen verkostoista. Olet oma-aloitteinen ja nopea oppija sekä kykenet toimimaan viranomaisverkostossa ja moniammatillisessa yhteisössä. Olet tiimityöskentelijä ja toivomme sinulta joustavuutta, itsenäistä työotetta ja kykyä positiivisen työilmapiirin rakentamiseen.

Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät Yksityistä opetusalaa koskevan hallinto- ja tukipalveluhenkilöstön työehtosopimuksen mukaan. Tehtävä täytetään viimeistään 1.8.2023 alkaen. Työsuhteessa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Todistukset toimitetaan haastatteluun. Tehtävään valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava nähtäväksi lain 504/2002 edellyttämä hyväksyttävä rekisteriote. AhlmanEdu on savuton työpaikka.

 

Lisätietoa tehtävästä: Ma 19.6. klo 10-11 Riitta Niiranen 0505 707 505.

 

Hakemukset palkkatoiveineen ja CV tulee toimittaa 22.6.2023 klo 12 mennessä sähköpostin liitetiedostoina joko pdf- tai word-muodossa osoitteeseen hakemukset@ahlman.fi . Kirjoita aihekenttään ”Projektiasiantuntija”.