Skip to content
Ammatillista koulutusta, taideaineita, pelilinjoja, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, Tampereen keskustan kupeessa.

Hae meille töihin: Palvelutyöntekijä

AhlmanEdu on kehittyvä yksityinen oppilaitos, jossa yhdistyy koulutusten lisäksi koulutuspalvelu- ja liiketoiminta. Strategisena tavoitteenamme on olla välittävin yhteisö oppia, kasvaa ja kehittyä, ja meille on hyvä tulla ja olla. Tarjoamme ammatillista ja vapaan sivistystyön koulutusta, työelämälle erilaisia koulutus- ja konsultointipalveluita sekä lähiruokaa ja kokous- ja majoituspalveluja. Kehittämistehtävämme koskettavat laajasti koulutusta ja elinkeinoelämää. Toimipisteemme on Tampereella ja tarjoamme mielenkiintoisen sekä monipuolisen tehtäväkentän viihtyisässä työympäristössä osana huipputiimiä.

 

Haemme AhlmanEduun vakituista PALVELUTYÖNTEKIJÄÄ 

Olisitko halukas oppimaan siivousalan ammattilaiseksi. Tutkintoa tai kokemusta emme välttämättä edellytä, mutta innokas asenne työhön ja tekemiseen tarvitaan. Työtehtäviin kuuluvat ylläpito- ja perussiivouspalveluiden tuottaminen sekä mahdollisesti avustavat työtehtävät keittiöllä. Työajat voivat sijoittua myös iltaan tai viikonloppuun.

Noudatamme Yksityistä opetusalaa koskevaa työehtosopimusta. Tehtäväkohtainen palkka on 2037,62 e (+ mahdolliset kokemusvuosilisät max 16 %). Työsuhteessa noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Tehtävään valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava nähtäväksi lain 504/2002 edellyttämä hyväksyttävä rikosrekisteriote. Ahlman on savuton työpaikka. Täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä. Tarjoamme laadukkaat ja monipuoliset työhyvinvointipalvelut, pyöräedun, kuntosalin, E-passin ja kattavan työterveyshuollon.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa tiimipäällikkö Miia Saarinen, maanantaista perjantaihin klo 8.00 15.00. Puh. 043 824 6437.

 

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV 29.9. mennessä osoitteeseen hakemus@ahlman.fi otsikolla Palvelutyöntekijä, Ahlman.

 

Tehtävässä vaaditaan rikostaustaote, joka perustuu Lakiin lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002)