Skip to content
Ammatillista koulutusta, taideaineita, pelilinjoja, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, Tampereen keskustan kupeessa.

Hae meille töihin: Opintokoordinaattori

AhlmanEdu on kehittyvä yksityinen oppilaitos, jossa yhdistyy koulutusten lisäksi koulutuspalvelu- ja liiketoiminta. Strategisena tavoitteenamme on olla välittävin yhteisö oppia, kasvaa ja kehittyä, ja meille on hyvä tulla ja olla. Tarjoamme ammatillista ja vapaan sivistystyön koulutusta, työelämälle erilaisia koulutus- ja konsultointipalveluita sekä lähiruokaa ja kokous- ja majoituspalveluja. Kehittämistehtävämme koskettavat laajasti koulutusta ja elinkeinoelämää. Toimipisteemme on Tampereella ja tarjoamme mielenkiintoisen sekä monipuolisen tehtäväkentän viihtyisässä työympäristössä osana huipputiimiä.

 

Haemme AhlmanEdun opiskelijapalveluihin määräaikaista OPINTOKOORDINAATTORIA. 

Olet kehitysmyönteinen sekä asiakaslähtöinen joukkuepelaaja ja sinulla on loistavat koordinointitaidot. Olet digitaalisuutta luontevasti hyödyntävä osaajaa, jolle uuden oppiminen ja omaksuminen sekä nopeasti muuttuvien tilanteiden hoitaminen on luontevaa.

Työnkuvasi sisältää laaja-alaisesti ammatillisen ja/tai vapaan sivistystyön opintohallinnollisia tehtäviä sekä asiakaspalvelutyötä. Työnkuvaa voidaan muokata tiimin tehtäväkuvien kokonaisuutta arvioitaessa.

 

Edellytämme:

-soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai aiempaa opistoasteen tutkintoa

-toisen asteen ja/tai vapaan sivistystyön opintoasioiden tuntemusta

-opintohallintojärjestelmä Primus/Wilma tuntemusta

-hyviä koordinointi- ja vuorovaikutustaitoja sekä taitoa työskennellä tiimissä

 

Luemme eduksi:

-valtakunnallisten opintohallintojärjestelmien tuntemusta (Opintopolku, Koski)

-lukujärjestyksien laadinnan ja opetusresurssien sijoittelun osaamista

-organisointi- ja yhteistyökykyä sekä asiakaspalveluhenkisyyttä

-joustavan palveluasenteen sekä aloitteellisen kehittämisotteen

 

Meillä saat työskennellä moderneissa työ- ja oppimisympäristöissä Suomen vetovoimaisimmassa kaupungissa Tampereella. Lisäksi tarjoamme laadukkaat ja monipuoliset työhyvinvointipalvelut, kuten pyöräetu, kuntosali, E-passi, kattavan työterveyshuollon jne.

 

Tehtävä on määräaikainen 31.8.2024 saakka tai sopimuksen mukaan. On mahdollista, että tehtävä voi jatkua. Palkkaus määräytyy Yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaan.

 

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV hakemus@ahlman.fi 14.09.2023 mennessä. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana.

 

Lisätietoja asiakkuus- ja koulutuspäällikkö Susanna Petäjistö, 050 410 9514

ti 5.9.23 klo 12-15 ja to 7.9.23 klo 8:30-11.

 

Tehtävässä vaaditaan rikostaustaote, joka perustuu Lakiin lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002)