Skip to content
Ammatillista koulutusta, taideaineita, pelilinjoja, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, Tampereen keskustan kupeessa.

Hae meille töihin: Media-alan ja kuvallisen ilmaisun ammatillinen opettaja

AhlmanEdu on kehittyvä yksityinen oppilaitos, jossa yhdistyy koulutusten lisäksi koulutuspalvelu- ja liiketoiminta. Strategisena tavoitteenamme on olla välittävin yhteisö oppia, kasvaa ja kehittyä, ja meille on hyvä tulla ja olla. Tarjoamme ammatillista ja vapaan sivistystyön koulutusta, työelämälle erilaisia koulutus- ja konsultointipalveluita sekä lähiruokaa ja kokous- ja majoituspalveluja. Kehittämistehtävämme koskettavat laajasti koulutusta ja elinkeinoelämää. Toimipisteemme on Tampereella ja tarjoamme haasteellisen sekä monipuolisen tehtäväkentän viihtyisässä työympäristössä osana huipputiimiä.

Haemme media-alan ja kuvallisen ilmaisun ammatillista opettajaa/pelinkehityksen osaajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Haluatko työskennellä osana pelialan tiimiä ja kouluttaa opiskelijamme työelämän palvelukseen, yrittäjäksi tai jatko-opintopolulle? Etsitkö työtä, jossa voit myös itse kasvaa ja kehittyä?

Haemme AhlmanEdun pelialan tiimiin ammatillista opettajaa, jonka vastuualueena on media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinnon opiskelijoiden opetus, ohjaus ja arviointi pelinkehityksen painotuksella. AhlmanEdun pelialan tiimissä pääset työskentelemään pelialan ammattilaisten kanssa, kehittämään osaamistasi ja kouluttamaan pelialan opiskelijoita nykyaikaisilla työkaluilla ja tekniikoilla.

Ammatillisen opettajan työtehtäviin sisältyy lisäksi työpaikalla tapahtuvan oppimisen ohjaus, opiskelijan osaamisen osoittamiseen ja arviointiin liittyvät työtehtävät sekä työelämäyhteistyö.

 

Hakijalta odotamme seuraavia osaamisalueita:

  • multimedian perusteet (kuva, ääni, video)
  • kuvankäsittely (Photoshop)
  • 3D-mallinnus ja teksturointi (Blender)
  • animointi ja rigging (Blender)
  • pelimoottorin käyttö 2D/3D (Unity)
  • pelituotannon ja pelinkehitysprosessin ymmärtäminen
  • itsenäistä ongelmanratkaisutaitoa
  • hyviä tiimityö- ja vuorovaikutustaitoja.

 

Arvostamme pelialan työkokemusta ja hyviä työelämäyhteyksiä. Eduksi katsotaan ohjelmointiosaaminen (C#) sekä pelinkehityksessä tarvittavien ohjelmistojen hallinta, opetus-, ohjaus- tai koulutuskokemus, kyky tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa sekä Discord-, Moodle-, Wilma- ja Teams-ohjelmistojen käyttökokemus. Odotamme hakijalta valmentavaa sekä kehittävää työotetta.

Tehtävässä edellytetään soveltuvaa korkeakoulututkintoa, opettajan pedagogista pätevyyttä sekä pelialan työkokemusta. Kelpoisuusehdot on määritelty asetuksessa opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista 14.12.1998/986 (13 §, 28.12.2017/1150). Tehtävään valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava nähtäväksi lain 504/2002 edellyttämä hyväksyttävä rikosrekisteriote.

Tarjoamme mahdollisuuden kehittyä ja kehittää rohkeasti tiimin koulutusta hienossa työyhteisössä ja ajanmukaisissa työ- ja oppimisympäristöissä Suomen vetovoimaisimmassa kaupungissa Tampereella. Lisäksi tarjoamme laadukkaat ja monipuoliset työhyvinvointipalvelut, kuten pyöräedun, kuntosalin, E-passin ja kattavan työterveyshuollon.

Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät Yksityistä opetusalaa koskevan työehtosopimuksen mukaan. Tehtävä pyritään täyttämään 1.8.2023 alkaen viimeistään ja työsuhteessa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Hakemukset ja cv tulee toimittaa 13.3.2023 mennessä sähköpostitse: hakemukset@ahlman.fi (Otsikko Pelialan Opettaja)

Lisätietoja ammatillisen opettajan tehtävästä antaa tiimipäällikkö Jari Yltävä, 050 3833 941 tai tj/rehtori Sami Pekonen 050 470 2003.