Skip to content
Ammatillista koulutusta, taideaineita, pelilinjoja, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, Tampereen keskustan kupeessa.

Hae meille töihin: Matkailu-, luonto- ja ravintola-alan tiimin tiimipäällikkö

AhlmanEdu on kehittyvä yksityinen oppilaitos, jossa yhdistyy koulutusten lisäksi koulutuspalvelu- ja liiketoiminta. Strategisena tavoitteenamme on olla välittävin yhteisö oppia, kasvaa ja kehittyä, ja meille on hyvä tulla ja olla. Tarjoamme ammatillista ja vapaan sivistystyön koulutusta, työelämälle erilaisia koulutus- ja konsultointipalveluita sekä lähiruokaa ja kokous- ja majoituspalveluja. Kehittämistehtävämme koskettavat laajasti koulutusta ja elinkeinoelämää. Toimipisteemme on Tampereella ja tarjoamme haasteellisen sekä monipuolisen tehtäväkentän viihtyisässä työympäristössä osana huipputiimiä.

 

Haemme matkailu-, luonto- ja ravintola-alan tiimin tiimipäällikköä vastaamaan AhlmanEdun työelämä- ja koulutuspalveluiden toiminnasta, tiimin johtamisesta ja kehittämisestä strategisten tavoitteiden mukaisesti.

 

Keskeistä koulutuspalveluiden tiimipäällikön tehtävässä on asiakaslähtöinen tiiminsä oppimisympäristöjen ja koulutusliiketoiminnan kehittäminen ja kasvattaminen. Tehtäviisi kuuluu myös pedagoginen kehittäminen, vuosi- ja resurssisuunnittelu, opetussuunnitelmatyö, opetus- ja oppimisprosessien hallinta ja sisäinen valvonta sekä opettajuuden kehittäminen. Koordinoit ja jaat tiimin resurssit tehokkaasti.

Tiimipäällikön tehtäviin kuuluu hoitaa yhdessä tiiminsä kanssa liiketoiminta- ja koulutuspalveluita, kysynnän- ja tarjonnan ennakointia ja verkostokumppanuuksia, talouden suunnittelua ja seurantaa, tiedonhallintaa ja raportointia, tuottavuuden kehittämistä ja tiimien välisen integraation kehittämistä.

Edellytämme

  • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa
  • Työkokemusta koulutus- ja liiketoimintapalveluista
  • Tuloksellista näyttöä sidosryhmäkumppanuuksista
  • Organisointi- ja päätöksentekokykyä

 

Arvostamme

  • Kehittävää työotetta, aloitteellisuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja
  • Paineensietokykyä
  • Palveluiden hinnoitteluosaamista
  • Matkailu-, luonto- ja ravintola-alan tuntemusta
  • Tuloksellista näyttöä muutoksen johtamisesta

 

Hakijalta edellytetään ammatillisen opettajan tai vapaan sivistystyön opettajan kelpoisuutta asetuksen 986/1998 mukaisesti (vähintään soveltuva korkeakoulututkinto ja riittävä työkokemus, opettajan pedagogiset opinnot). Valinta on ehdollinen siihen saakka, kunnes valittu on esittänyt hyväksyttävän lääkärintodistuksen ja rikosrekisteriotteen (L 504/2002). Noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa.

 

Tarjoamme mahdollisuuden kehittyä ja kehittää rohkeasti toimialan koulutusta hienossa työyhteisössä ja ajanmukaisissa työ- ja oppimisympäristöissä Suomen vetovoimaisimmassa kaupungissa Tampereella. Lisäksi tarjoamme laadukkaat ja monipuoliset työhyvinvointipalvelut, kuten pyöräedun, kuntosalin, E-passin, kattavan työterveyshuollon jne.

 

Hakemus toimitetaan 29.12.2022 klo 12.00 mennessä sähköpostitse osoitteeseen henkilostoasiat@ahlman.fi otsikolla ”tiimipäällikkö (matkailu-, luonto- ja ravintola-ala)”.

 

Lisätietoja antaa rehtori Sami Pekonen 050 470 2003.