Skip to content
Ammatillista koulutusta, taideaineita, pelilinjoja, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, Tampereen keskustan kupeessa.

Hae meille töihin: Eläintenhoidon ammatillinen opettaja, Pieneläinten hoitamisen ja hyvinvoinnin osaaja

AhlmanEdu on kehittyvä yksityinen oppilaitos, jossa yhdistyy koulutusten lisäksi koulutuspalvelu- ja liiketoiminta. Strategisena tavoitteenamme on olla välittävin yhteisö oppia, kasvaa ja kehittyä, ja meille on hyvä tulla ja olla. Tarjoamme ammatillista ja vapaan sivistystyön koulutusta, työelämälle erilaisia koulutus- ja konsultointipalveluita sekä lähiruokaa ja kokous- ja majoituspalveluja. Kehittämistehtävämme koskettavat laajasti koulutusta ja elinkeinoelämää. Toimipisteemme on Tampereella ja tarjoamme mielenkiintoisen sekä monipuolisen tehtäväkentän viihtyisässä työympäristössä osana huipputiimiä.

 

Ahlmanin koulun Säätiö sr hakee

OSA-AIKAISTA ELÄINTENHOIDON AMMATILLISTA OPETTAJAA, Pieneläinten hoitamisen ja hyvinvoinnin osaajaa

määräaikaiseen työsuhteeseen.

Haemme AhlmanEdun eläintenhoidon tiimiin ammatillista opettajaa, jonka vastuualueena on maatalousalan perustutkinnon, eläintenhoitaja, opiskelijoiden oppimisen ohjaus, valmentaminen ja arviointi.

 

Hakijalta odotamme seuraavia osaamisalueita:

  • Käytännön kokemusta ammattimaisesta pieneläinten (eläinkauppaeläimet) ja kissan hoitamisesta
  • Itsenäistä ongelmanratkaisukykyä
  • Hyviä tiimityö- ja vuorovaikutustaitoja

Katsomme hakijan eduksi:

  • Pedagogisen pätevyyden
  • Hevosten hoidon ja eläinten kouluttamisen osaamisen
  • Työkokemuksen opetusalalta
  • Monipuoliset alan verkostot

 

Työtehtäviin sisältyy lisäksi työpaikalla tapahtuvan oppimisen ohjaus, opiskelijan osaamisen osoittamiseen ja arviointiin liittyvät työtehtävät sekä työelämäyhteistyö. Edellytämme ajokorttia sekä oman auton käyttöä.

Kelpoisuusehdot on määritelty asetuksessa opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista 14.12.1998/986 (13 §, 28.12.2017/1150). Tehtävään valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava nähtäväksi lain 504/2002 edellyttämä hyväksyttävä rikosrekisteriote.

Tarjoamme mahdollisuuden kehittyä ja kehittää rohkeasti tiimin koulutusta hienossa työyhteisössä ja ajanmukaisissa työ- ja oppimisympäristöissä Suomen vetovoimaisimmassa kaupungissa Tampereella. Lisäksi tarjoamme laadukkaat ja monipuoliset työhyvinvointipalvelut, kuten pyöräetu, kuntosali, E-passi, kattavan työterveyshuollon jne.

 

Työ alkaa:

31.7.2023

 

Työaika:

Osa-aikatyö, 24-25 tuntia viikossa

 

Työn jatkuvuus:

Määräaikainen, palvelussuhteen kesto 6-12 kuukautta

 

Lisätietoa antaa:

  • Anna Kortekangas, anna.kortekangas@ahlman.fi, lisätietoja työtehtävästä voit tiedustella tiistaina 23.5. klo 15-16.30 ja torstaina 15.5. klo 12-14 numerosta 043 8240533.

 

Hakemukset toimitetaan 31.5.2023 mennessä sähköpostitse: hakemukset@ahlman.fi (Otsikko Pieneläintenhoidon opettaja).

Tehtävässä vaaditaan rikostaustaote, joka perustuu Lakiin lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002)