Skip to content
Ammatillista koulutusta, taideaineita, pelilinjoja, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, Tampereen keskustan kupeessa.

Hae meille töihin: Eläinlääkäri

AhlmanEdu on kehittyvä yksityinen oppilaitos, jossa yhdistyy koulutusten lisäksi koulutuspalvelu- ja liiketoiminta. Strategisena tavoitteenamme on olla välittävin yhteisö oppia, kasvaa ja kehittyä, ja meille on hyvä tulla ja olla. Tarjoamme ammatillista ja vapaan sivistystyön koulutusta, työelämälle erilaisia koulutus- ja konsultointipalveluita sekä lähiruokaa ja kokous- ja majoituspalveluja. Kehittämistehtävämme koskettavat laajasti koulutusta ja elinkeinoelämää. Toimipisteemme on Tampereella ja tarjoamme mielenkiintoisen sekä monipuolisen tehtäväkentän viihtyisässä työympäristössä osana huipputiimiä.

 

Ahlmanin koulun Säätiö sr hakee

OSA-AIKAISTA ELÄINLÄÄKÄRI-KOULUTTAJAA

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Tehtävänä on opetuspäivien pitäminen ensisijaisesti eläintenhoidon ja klinikkaeläinhoitaja tutkintojen opiskelijoille sekä eläinlääkärin roolissa työskentely pieneläinten ja tuotantoeläinten parissa.

Tarjoamme myös mahdollisuutta pitää klinikkaa oppilaitoksen upeassa miljöössä.

Eläinlääkärin opetus – ja koulutustehtävään kuuluu opiskelijoiden ohjaaminen, koulutuksen suunnittelu yhteistyössä opettajien kanssa, verkkokoulutuksen materiaalin suunnittelua ja toteutusta sekä henkilöstökoulutusta ja verkostoyhteistyötä. Meillä opetus kohdistuu pieneläimiin ja tuotantoeläimiin. Lisäksi tehtäviin kuuluu koulun pieneläinten ja/tai nautojen hoitaminen. Arvostamme halua toimia myös geenipankkikarjamme terveydenhuoltoon liittyvissä tehtävissä.

 

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on Suomessa laillistetun eläinlääkärin pätevyys. Eläinlääkärin, joka on laillistettu eläinlääkäriksi ammatinharjoittamislain (29/2000) 4 §:n mukaisesti (muussa EU/ETA-maassa valmistuneet), tulee esittää todistus kelpoisuudesta eläinlääkärin tehtävään.

Arvostamme vuorovaikutustaitoja, joustavuutta ja kykyä työskennellä sekä itsenäisesti että ryhmässä. Hakijalla tulee olla B-ajokortti. Katsomme eduksi opettajan pedagogisen pätevyyden.

 

AhlmanEdu on savuton työpaikka. Täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä. Tarjoamme laadukkaat ja monipuoliset työhyvinvointipalvelut, pyöräedun, kuntosalin, E-passin, kattavan työterveyshuollon.

Tarjoamme mahdollisuuden kehittyä ja kehittää rohkeasti tiimin toimintaa hienossa työyhteisössä ja ajanmukaisissa työ- ja oppimisympäristöissä Suomen vetovoimaisimmassa kaupungissa Tampereella.

 

Työ alkaa:

Sopimuksen mukaan

 

Työaika:

Osa-aikatyö, 0-25 tuntia viikossa

 

Työn jatkuvuus:

Toistaiseksi voimassa oleva

 

Lisätietoa antaa:

  • Anna Kortekangas, anna.kortekangas@ahlman.fi, lisätietoja työtehtävästä voit tiedustella tiistaina 23.5. klo 14-16 ja torstaina 15.5. klo 12-14 numerosta 043 8240533.

Klinikkaa koskevissa asioissa lisätiedot toimitusjohtaja Sami Pekonen, sami.pekonen@ahlman.fi, puh. 0504702003.

Hakemus, CV ja palkkatoive osoitteeseen henkilostoasiat@ahlman.fi, otsikolla Eläinlääkäri, AhlmanEdu 28.5.2023 mennessä.

 

Tehtävässä vaaditaan rikostaustaote, joka perustuu Lakiin lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002)