Skip to content
Ammatillista koulutusta, taideaineita, pelilinjoja, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, Tampereen keskustan kupeessa.

Asunnottomien yö 17.10.2020

Vuoden 2019 lopussa Suomessa oli 4600 asunnotonta; Tampereella 323 yksin elävää asunnotonta. Koronatilanteen arvioidaan vaikuttavan velkaantumiseen ja mahdollisuuksiin löytää ja pystyä pitämään elämäntilanteeseen sopiva asunto. Asunnottomien yö on valtakunnallinen poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton kansalaisliike, jota vietetään eri puolilla Suomea 17.10.2020.

Ahlmanin opiskelijat, henkilökunta ja vierailijat voivat tukea Asunnottomien yötä tuomalla keräykseen tavaralahjoituksia ti 29.9.-ke 7.10. Keräyspiste sijaitsee Tilapuodin yhteydessä, jonka aukioloajat ovat ma-pe klo 8-18.

Tarvetta on erityisesti

  • hygieniatarvikkeista
  • alusvaatteista
  • lämpimistä neuleista

Jonkin verran voi tuoda muitakin kuin yllä mainittuja vaatteita, mutta päällysvaatteita ja kenkiä ei tällä kertaa kerätä, ne tulevat lahjoituksina valmistajilta. Myöskään juhlavaatteita ei oteta vastaan, vain asiallisia käyttövaatteita. Kohderyhmä ovat aikuiset; lastenvaatteita ja leluja ei tarvita.

Tuotteiden tulee olla ehjiä ja puhtaita ja on suotavaa, ettei niissä ole loukkaavia kuvia tai tekstejä. 

Kiitos avustasi!

Keräystä Ahlmanilla järjestää ja hoitaa toisen vuoden matkailualan opiskelijat.

Lisätiedot: Paivi.Stockell@edu.ahlman.fi