Skip to content
Ammatillista koulutusta, taideaineita, pelilinjoja, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, Tampereen keskustan kupeessa.

Artesaaniruoan 2019 SM-kilpailussa Ahlmanin piimä ylsi hopealle ja Kartanon Grillijuusto nappasi kultaa!

Artesaaniruoka SM 2019 on tuotekilpailu, joka on suunnattu kaikille Pohjoismaiden ja Baltian maiden elintarviketuotteita valmistaville yrityksille, jotka käyttävät paikallisia raaka-aineita, eivätkä sisällytä tuotteisiinsa säilöntäaineita, väriaineita tai synteettisiä aromeja. Kilpailukategorioita on 11 ja luokkia peräti 60: kaikkea mahdollista juomista, marjoista ja kastikkeista aina liha- ja kalatuotteisiin. 

Kilpailun tarkoituksena on tehdä artesaaniruokaa tunnetuksi ja edistää sen kehittymistä. Kilpailuviikonlopun aikana järjestetään myös monipuolista ohjelmaa puhtaasta, paikallisesta ja käsintuotetusta ruoasta kiinnostuneille.

Ahlmanin Tilameijeri osallistui kilpailuun mukaan Ahlmanin piimällä ja Kartanon Grillijuustolla. Ahlmanin piimä sijoittui hopealle ”Hapatettu maito” -sarjassa ja Kartanon grillijuusto nappasi kultaa ”Ei hapatetut juustot” -sarjassa.

Onnittelut Tilameijerille!

 

Katso lisää tietoa ja tulokset täältä: https://www.artesaaniruoka2019.fi/fi/ajankohtaista

Katso lisää Tilameijerin tuotteista ja toiminnasta klikkaamalla tästä!