Skip to content
Ammatillista koulutusta, taideaineita, pelilinjoja, lähiruokaa sekä kokous- ja majoituspalveluja maaseutumiljöössä, Tampereen keskustan kupeessa.

Ahlmanin pelialan koulutusvaihtoehdot laajenevat

 

Ahlmanin pelialan koulutustarjonta kasvaa entisestään. Ahlman tarjoaa uutena pelialan koulutusvaihtoehtona media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkintoa, joka painottuu pelinkehitykseen ja peligrafiikan opetteluun. Opintojen aikana opiskelijoille opetetaan perusteet pelinkehityksestä ja sen eri vaiheista. Opiskelijalla ei tarvitse olla aikaisempaa osaamista, joten opiskelija voi aloittaa aloittelijatasolta ja tyhjältä pöydältä, kuten kaikissa Ahlmanin pelialan koulutuksissa.

Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinnon lisäksi, Ahlman tarjoaa uutena koulutusvaihtoehtona myös Suomen ensimmäistä Streaming-linjaa. Streaming-linjalla keskitytään nykyaikaiseen mediatuotantoon, sisällöntuottamiseen, kaupallistamiseen sekä streamaajan ja tubettajan taitoihin. Ahlman tekee yhteistyötä suomen tunnetuimpien streamaajien kanssa, jotka vierailevat vuoden aikana linjalla ja kertovat omasta työstään.

Katso lisää visuaalisesta pelisuunnittelusta, peliohjelmoinnista, streamaamissesta tai pelialan koulutuksesta media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinnon omilta koulutussivuilta!

 

Pelialan koulutustarjonta

Uusien koulutusavausten myötä, Ahlman on merkittävä pelialan koulutuksen järjestäjä Suomessa. Ahlman haluaa olla edelläkävijänä pelialan koulutuksessa, tarjoamalla monipuolisen ja laadukkaan valikoiman nykyaikaisia pelialan koulutusvaihtoehtoja. Opiskelijat voivat opiskella pelisuunnittelua, peligrafiikkaa, peliohjelmointia, kilpapelaamista, streamaamista tai jatkossa suorittamaan myös ammatillisen tutkinnon media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinnon kautta.

 

 

Opiskelijatyytyväisyys on huippuluokkaa

Kaikkea Ahlmanin tarjoamaa pelialan koulutusta yhdistää nykyaikainen ja ammattilaislähtöinen koulutus, jonka keskiössä on opiskelija. Opiskelijalle tarjotaan työkalut, verkostot ja ohjaus tavalla, jossa opiskelijalla on mahdollisuus kehittyä monipuoliseksi pelialan taitajaksi.

Ahlmanin pelialan koulutushenkilökunta ja opettajat ovat työssään ammattilaisia ja tarjoavat opiskelijoille ainutlaatuisen tilaisuuden päästä kokemaan peliala ammattilaisen ohjauksella ja kokemuksella. Opiskelijat, jotka ovat suorittaneet Ahlmanin tarjoamia pelialan opintoja, ovat yllättyneet positiivisesti ja olleet äärimmäisen tyytyväisiä saamaansa koulutukseen.

 

Lisätietoa antaa

Jari Yltävä

Jari Yltävä

Tiimipäällikkö

Pelialat

Eija Hutko

Digipedagogi